Alleen nog via eHerkenning

Het werkgeversportaal van UWV is de plek waar u alle zaken beheert rondom werknemersregelingen. Vanaf 1 november 2019 kunt u als werkgever alleen nog op het werkgeversportaal van UWV inloggen met gebruik van eHerkenning. Vanaf deze datum kunt u niet meer met uw UWV-account inloggen. Tijd dus om ervoor te zorgen dat dit voor uw bedrijf geregeld is. Let erop dat het uitgifteproces van eHerkenning enkele dagen kan duren.

De volgende diensten zijn te beheren in het werkgeversportaal: 

  1. Melden en inzien verzuimgegevens
  2. Ziektewet en WAZO Inzien
  3. uitkeringsgegevens Ziektewet en WAZO Inzien
  4. financiele gegevens voor eigenrisicodragers
  5. WGA en WW Inzien
  6. re-integratiegegevens voor eigen risicodragers
  7. WW Aanleveren
  8. inzien re-integratiegegevens
  9. WIA Indienen
  10. ontslagaanvraag
  11. Banenafspraak
  12. quotum arbeidsbeperkten
  13. Controle eigen risicodragers
  14. Bezwaar maken

In het kader van de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die vanaf 1 januari 2020 de regels verandert rond arbeidscontracten, tijdelijke inhuur en ontslag, is het van belang tijdig te onderzoeken welke maatregelen voor u als werkgever van belang zijn.  U kunt ook een intermediair inschakelen die u hier bij ondersteunt en au adviseert. Dit maakt het u gemakkelijker en loopt daardoor geen risico's.  Meer weten?  Neem contact op met uw Intermediair bij Kansacademie . Wij helpen u graag! 

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie