Kansacademie #Voor elkaar

Werkgevers in het MKB kunnen vanuit het noodpakket gratis een bedrijfsanalyse en strategisch advies ontvangen om hun koers voor de komende periode te kunnen bepalen. Vervolgens kunt u als werkgever uw mensen kosteloos loopbaan- en ontwikkeladviezen aanbieden en eenvoudig een eigen digitale bedrijfsschool ontwikkelen om de medewerkers om- of bijscholing te laten volgen.

Het noodpakket is erop gericht om zo veel mogelijk MKB ondernemers te ondersteunen en mensen te helpen om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit. Daarom zijn werkgevers die de NOW 2.0.-regeling aanvragen verplicht om hun werknemers te ondersteunen bij om- en bijscholing.

Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheden? Neem contact op met een Kansacademie-partner in uw regio of met Erik Lasschuijt of Seyhan Özgen van Kansacademie op 085-2736194. Wij zijn er voor elkaar!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie