MB Ontwikkelingsregelingen

Er is heel wat aan de hand in het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf.

Er zijn allerlei oplossingen, aanbieders en financieringsmogelijkheden voor de ondersteuning van uw MKB-onderneming en voor professionele begeleiding van uw personeel in deze lastige tijden. De overheid heeft veel van deze mogelijkheden voor het MKB gesubsidieerd. Maar hoe verzekert u zichzelf van de juiste oplossing en het bereiken van de door u gestelde doelen?

Wilt u gebruik maken van de kennis en ervaring van gespecialiseerde partners die niet gaan voor de inspanning maar voor het gezamenlijke resultaat? Wilt u dat alle beschikbare subsidiemiddelen worden gebruikt die zijn ontwikkeld om uw onderneming te ondersteunen?

Neem dan contact op met Erik Lasschuijt of met een van de Kansacademie-partners in uw regio. Hij informeert u over de mogelijkheden en brengt u in contact met de juiste mensen. Wij zijn er voor elkaar!

 

Kandidaat

 

Door mee te doen met de Kansacademie draag je bij aan een arbeidsinclusieve maatschappij. Een samenleving  waar iedereen kan meedoen.  ongeacht kleur, ras, geslacht, geloof of beperking. Meer weten? Meld je aan en wij nemen contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek waarin we je graag leren kennen en je informeren over de mogelijkheden. 

Ja! Ik meld mij aan bij de Kansacademie